Adományoznék

cseriti-adomanybolt-budapest-slide-adomanyoznek

FONTOS!!!

KÉRJÜK, HOGY ÜZLETEINKBE RUHAADOMÁNYKÉNT CSAK A SZEZONNAK MEGFELELŐ RUHÁKAT HOZZANAK, UGYANIS A TÁROLÓKAPACITÁSUNK VÉGES.
HA BÚTORT SZERETNE ADOMÁNYOZNI, AZT MINDEN ESETBEN AZ ADOMÁNYFELAJÁNLÓ ŰRLAPON KERESZTÜL TEGYE MEG, A BOLTBA NE HOZZA BE!
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

 

Kedves Felajánlónk!

A charity shop kultúra lényege a hétköznapiság. Bárki, bármikor, bármit!

Várunk minden magánszemély, vállalkozás és egyéb szervezetek által felajánlott olyan tárgyat, eszközt, háztartási gépet, ruhaneműt, játékot, melyek a felajánló környezetébenfeleslegessé vállnak, de még más számára értéket képviselhetnek.

Először is menj körbe otthon és szedd össze, amire neked és családtagjaidnak már nincs szükségetek. A blúznak, ami már 3 éve nem volt rajtad, az óvodásoknak való játéknak, amivel iskolás gyerekeid már nem játszanak vagy a távoli rokontól kapott, soha nem használt lábosnak valaki még biztos örülni fog.

Ha kész vagy, nézd meg a weboldalunkon, hogy melyik boltunk esik hozzád legközelebb, s egyszerűen nyitvatartási időben hozd be a boltba az adományodat!

Az adományboltok azért vannak, hogy a feleslegessé váló tárgyak második esélyt kapjanak az „életre”. Kérjük, hogy nézd át az adományozásra szánt dolgokat, hogy tiszták és működőképesek legyenek!

Mielőtt behozol hozzánk valamit, célszerű mindig feltenni a kérdést, hogy más azt majd akarja-e. Törött holmi, hiányos puzzle vagy olyan könyv, amiből hiányzik egy fejezet másnak sem kell. Amikor válogatsz, légy szíves tartsd szem előtt, hogy ami adománybolt környezetben sem értékesíthető, és nem is újrahasznosítható, az végül sajnos a szeméttelepen végzi, ezáltal növelve a költségeinket.

A használaton kívüli tárgyaid felajánlásával a Cseriti célkitűzéseit támogatod, és kiemelt módon óvod saját környezetedet, hiszen a funkcionális újrahasznosítás (újrahasznosulás) kíméli azt legjobban.

Sajnáljuk, de az alábbiakat nem tudjuk elfogadni: élelmiszer; vegyi áru!

Begyűjtő szolgálatunk nagyobb tárgyakért (pl.: bútorok, háztartási gépek) előre egyeztetett időpontban házhoz megy térítésmentesen, így neked a cipekedésre és a szállításra nem lesz gondod!

Begyűjtő szolgálatunk igénybevételéhez, a kapcsolatfelvétel, és a további egyszerű ügymenet érdekében, töltsd ki rövid űrlapunkat, valamint a felajánlott tárgyakról tölts fel néhány fotót!

A weblapon keresztül jelentkező felajánlókkal – további egyeztetés céljából – kollégánk 72 órán belül felveszi a kapcsolatot!

Az adomány adatlap kitöltése 4 lépésből áll.
Kérem a feltöltési folyamat során figyelmesen olvassa el
az adatok és a képek feltöltésével kapcsolatos információkat! 

 

Tovább az adomány űrlapra , adatok kitöltése, képek feltöltése. adomyányűrlap kitöltése 4 lépésben

Cseriti adomány adatlap kitöltése itt!

Tovább az adomány űrlapra , adatok kitöltése, képek feltöltése..

FONTOS! A feltöltött fotók, és a telefonos egyeztetés után történő helyszíni kiszállás nem jelent 100%-os elszállítási kötelezettséget számunkra! Amennyiben kollégáink a fotókon nem látható, és az egyeztetés során szóba nem kerülő olyan problémát fedeznek fel, mely megítélésük szerint a felajánlott tárgyat adománybolt körülmények között értékesíthetetlenné teszi, az elszállítást nem tudjuk vállalni, Az a helyszíni kiszállás költségein túlmenően további megterhelő költségeket jeleneten számunkra, veszélyeztetve ezzel a kezdeményezés fenntarthatóságát.

 

cseriti-adomanybolt-erzsebet-utalvany-elfogado-hely-2 cseriti-adomanybolt-tudatos-vasarlo-utalvany-elfogado-hely

Partnereink

joobla

Tavaszzáró kiárusítás a Józsefvárosban!

Ezen a héten Baross u.-i üzletünkben
minden termék 30% kedvezménnyel kapható!